Contact & Info

Email: contact@doctormihail.ro

Instagram: www.instagram.com/doctor.mihail

Facebook: www.facebook.com/doctormihail

Salut! Sunt Doctor Mihail, și îți mulțumesc că ai ajuns aici, pe blogul meu sau pe oricare dintre conturile mele de social media. Vreau să fiu clar de la început: Toate informațiile și materialele pe care le vei găsi aici sunt destinate exclusiv scopurilor informative si nu sunt recomandari medicale.

Nu sunt aici pentru a înlocui consultul medical direct cu un profesionist din domeniul sănătății. Niciun material sau informație furnizată de mine nu ar trebui interpretat ca având scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice condiție sau boală medicală, cu toate ca, sfaturile de bun simt, cum ar fi sa dormi 8 ore pe noapte, este posibil sa te ajute in preventie. Dacă ai probleme de sănătate sau întrebări medicale, îți recomand să te consulți cu medicul tău de familie sau cu un specialist.

Prin utilizarea acestui site sau a conturilor mele de social media, îți asumi toate riscurile. În acest sens, eu, Doctor Mihail, nu îmi asum răspunderea pentru niciun rezultat sau efect, pozitiv sau negativ, care ar putea rezulta din aplicarea informațiilor pe care le ofer.

Practic, gândește-te la mine ca la un prieten care îți oferă niște sfaturi pe care trebuie sa le treci prin propriul tau filtru, nu ca la medicul tău de familie.

Acest disclaimer este valabil pentru toate platformele mele de social media și pentru orice altă platformă unde aș putea să postez conținut.

Up ↑