DISCLAIMER

Informațiile conținute în sau puse la dispoziție prin intermediul site-ul de internet  a  Dr. Mihail Pautov, în comunicatele de presă, orice fel de suport social (de exemplu, Facebook, Twitter, Instagram, Telegram, YouTube, WhatsApp sau similare) postări pe blog, pe panouri de mesaje, în fișiere text sau în comentarii, publicate de Dr. Mihail Pautov reprezinta un punct de vedere personal a lui Mihail Pautov în calitate de cetățean cu drept la opinie.

Toate aceste informatii nu pot înlocui sau să înlocuiască alertele de urgență și / sau serviciile ale statului sau a autorităților guvernamentale în domeniul medical, avertizare sau predicție, incluzând, entități, ministerul afacerilor interne, primăria locală, statul sau poliția locală sau pompierii, ș.a.. 

Toate materialele publicate, inclusiv date, cotații, grafice, s.a. sunt doar cu scop informațional, deoarece Dr. Mihail Pautov nu oferă un serviciu exclusiv de execuție pe baza caruia sa poata fi facute prognoze, predictii, avertizari. 

Materialele publicate reprezintă doar opinia particulară a Dr. Mihail Pautov nefiind susținute de nici o entitate din domeniul medical, air absolut toate ideile din materialele publicate sunt exclusiv de natură informativă  și nu constituie și nu trebuie să fie percepute ca fiind o recomandare în domeniul medical avizat.

Toate materialele publicate sunt doar informaționale și nu ar trebui, în niciun caz, ca deciziile să fie luate în totalitate sau în parte pe baza materialelor publicate.

Materialele publicate nu sunt si nu au fost elaborate în conformitate cu cerințele legale menite să promoveze independența cercetării în domeniul medical avizat și nu sunt supuse nici unei interdicții de a face față difuzării cercetării în domeniul mentionat. 

Informațiile publicate sunt obținute de către Dr. Mihail Pautov din surse considerate a fi fiabile și exacte, dar nu există nicio garanție că acesta este cazul. Informațiile, datele sau opiniile publicate pe site-ul de internet a Dr. Mihail Pautov ori publicate in alte medii cum mai sus au fost mentionate pot fi modificate fără notificare.

Dr. Mihail Pautov renunță la orice răspundere sau garanție pentru acuratețea, actualitatea, adecvarea sau caracterul complet al materialelor publicate și pentru orice pierdere sau pagubă de orice fel, inclusiv, dar fără a se limita la orice pierdere a profitului care poate apărea direct sau indirect din utilizarea sau dependența de astfel de materiale.

Dr. Mihail Pautov nu își asumă nicio responsabilitate pentru folosirea sau folosirea necorespunzătoare a acestor materiale. Utilizarea de catre dvs. a site-ului și materialelor de pe site-ul Dr. Mihail Pautov indică acordul dvs. cu privire la termenii si conditiile menționați și descriși .

Up ↑