Cine este @doctor.mihail

Who am I?

Sunt medic rezident in anul 6 (ultimul an ) in specialitatea Chirurgie Generala si profesez in Insititutul Clinic Fundeni, Sectia de Chirurgie Generala si Transplant Hepatic. Tot aici sunt si Asistent de Cercetare si particip la organizarea de cursuri, workshopuri si studii pe animale mari in laboratorul de chirurgie experimentala din cadrul CEMT (Centru de Excelenta in Medicina Translationala) .

Sunt tatal Anastasiei, un ingeras in varsta de 3 ani pe care incerc sa o invat cat mai iscusit imi e cu putinta cam despre ce este vorba in viata asta. Iubita din stanga este nevasta-mea Andreea Pautov, un yoga-teacher cu care am zilnic debateuri pe tema spiritualitate vs. stiinta, dialoguri din care mereu invatam dar care rar lasa pe cineva sa castige argumentat. O parte dintre ele le veti regasi in acest blog.

What am I doing here?

Sunt onorat si uneori coplesit sa fac parte din aceasta breasla care poarta dupa sine o responsabilitate uriasa, responsabilitate care te disciplineaza dar te face rigid si uneori mult prea ingandurat, detasat sau chiar de neatins; eu incerc in fiecare zi sa fiu mai deschis decat ma face aceasta profesie sa fiu, sa fiu mai bun decat imi vine sa fiu si sa fiu sociabil, cu pacientii dar si cu voi, dovada acest blog! (pe care il scriu cu degetele tremurande – inca un challenge ! :-). )

Incerc sa am curajul de a fi ceea ce sunt si nu ce am impresia ca mi se dicteaza.

Up ↑