Părinte, De ce copilul tău TREBUIE să învețe engleza ACUM!”

În acest videoclip, abordăm un subiect de o importanță crucială pentru dezvoltarea copilului tău – învățarea limbii engleze de la o vârstă fragedă. Discutăm două argumente medicale puternice care susțin această idee, argumente susținute de cercetări realizate de către Patricia Kuhl, Ellen Bialystok și colegii lor.

Link catre Novakid: Click aici!

Patricia K. Kuhl, în studiul său din 2001, “Early Language Acquisition: Cracking the Speech Code” (https://www.nature.com/articles/nrn1533 ), arată că expunerea copiilor la o limbă străină înainte de vârsta de 7 ani contribuie la dezvoltarea abilităților lingvistice avansate, datorită plasticității cerebrale în acest interval de vârstă.

Ellen Bialystok, în studiile sale (“Bilingualism: Consequences for Mind and Brain”, https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/arti…  și “Cognitive Control and Lexical Access in Younger and Older Bilinguals”, https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/18605… ), demonstrează că persoanele bilingve au un risc mai mic de a dezvolta Alzheimer și declin cognitiv, ceea ce subliniază importanța învățării unei limbi străine pentru menținerea sănătății cognitive pe termen lung.

Pe lângă aceste argumente medicale, prezentăm 10 motive generale care te vor convinge că este esențial să îți înveți copilul engleza. Acestea includ beneficii precum o comunicare mai eficientă, oportunități educaționale și profesionale mai numeroase, dezvoltarea abilităților de gândire critică și creșterea încrederii în sine.

În încheiere, îți oferim soluția perfectă pentru învățarea limbii engleze – NovaKid, o platformă europeană de studiu a limbii engleze dedicată copiilor între 4 și 12 ani. NovaKid oferă lecții interactive și atractive, predare de către vorbitori nativi și acces la o varietate de resurse educaționale, care contribuie la o învățare eficientă și plăcută.

Dacă ești părinte și încă te gândești dacă să îți înveți copilul engleza, acest videoclip este pentru tine. Află cum îi poți îmbunătăți viitorul copilului tău prin învățarea limbii engleze, iar apoi, fă primul pas înscriindu-l la o lecție gratuită pe NovaKid. Îmbunătățește-ți viitorul copilului tău încă de astăzi – învață engleza cu NovaKid!

Link catre Novakid!

Time Stamps:

00:00 – de ce sa iti dai copilul la cursuri de limba engleza

00:26 – avantaje cognitive – abilitati lingvistice avansate

01:08 – avantaje sociale si educationale

01:53 – efecte asupra sanatatii cognitive – anti-alzheimer 

04:14 – alte 10 avantaje ale invatarii unei limbi noi de la o varsta frageda

Material sprijinit de @NovakidKids 

👨🏼‍⚕️Cine sunt eu?👨🏼‍⚕️Mihail Pautov, medic specialist in chirurgie generala si asistent de cercetare / creator de continut. 

Hai sa ne conectam! 

📸 Instagram: https://www.instagram.com/doctor.mihail/

📲 Facebook: https://www.facebook.com/doctormihail 

🎯 TikTok: https://www.tiktok.com/@doctor.mihail

🎥 Youtube: https://www.youtube.com/doctormihail

✈️Blog: http://www.doctormihail.ro 

📧 Email: contact@doctormihail.ro

Leave a Reply

Up ↑

%d bloggers like this: