Doneaza – fond de prim ajutor COVID-19

Posted by
Timp de citire: 3 min

Update 4 Apr: Am depasit 100.000RON. Va multumim! Am platit deja primele achizitii, am comandat produsele si asteptam sa ajunga o parte dintre ele ca sa facem primele cutii.

Update: Am strans deja peste 50.000RON! Va multumim! Lista exacta va fi updatata maine, 31.03.

Sunt foarte multe moduri prin care toti putem ajuta in aceasta perioada!

Noi am decis sa o facem prin infiintarea Fondului de prim ajutor COVID-19.

Facebook Fundraiser:


Plata cu cardul sub forma de Pachet de donatie.


Revolut

0721187272


IBAN – orice valuta

RO35BRDE441SV88828634410

Beneficiar: ARCHBPTH


Scop:

Fondul de prim ajutor covid-19 desfasurat in parteneriat logistic cu ARCHBTPH (Asociatia Romana de Chirurgie HepatoBilioPancreatica si Transplant Hepatic) isi propune sa vina in sprijinul spitalelor de provincie, spitale de grad 2 si 3, cele mai afectate de lipsa de materiale dispozabile sanitare, spitale al caror personal intra in contact direct cu cazurile COVID-19. 

Eu, Dr. Mihail Pautov, lucrez intr-un astfel de spital si vad zilnic stresul si frica prin care trece orice asistenta care trebuie sa insoteasca/ingrijeasca un bolnav suspect, fara sa aiba elementele de protectie esentiale.

Ce ne-am propus sa facem? 

10 pachete in valoare de 10.000 de lei fiecare care sa contina 2000 de masti, 2 termomentre profesionale digitale cu infrarosu, 20 x cutii manusi medicale de protectie 100bucati/cutia, 30 halate de protectie fullbody, 15x Kenosept G1L , 15X Sanytol 1L (antiseptice), bonete chirugicale. 

Avem nevoie de sprijinul fiecaruia dintre voi sa ajutam oriunde e nevoie pentru ca, da, reusim doar impreuna!

Lista integrala a donatorilor 3 Aprilie 2020: Click

Primesc zilnic foarte multe cereri si oferte de ajutor. De la doamne care cos masti la ele acasa, la restaurante care pot livra mancare sau oameni care vor sa doneze bani. 

Toate aceste puncte trebuie unite si gestionate corect, transparent si eficient, pentru ca ajutorul vostru sa ajunga acolo unde este nevoie. Iar de asta ma voi ocupa personal.

“Doneaza-ti ziua de nastere”: pe 30 martie implinesc 33 de ani. Fii alaturi de mine si ajuta-ma sa ajut! Doneaza direct in oricare din conturile de mai sus cu textul “La multi ani!” 🙏


Toti banii donati, indiferent de forma, vor ajunge in contul asociatiei ARCBPTH – “Asociatia Romana de Chirurgie HepatoBilioPancreatica si Transplant Hepatica” . Fiecare donatie va fi trecuta intr-o lista de donatori disponibila in curand pe site. Astfel, orice donator isi va putea regasi donatia in lista de donatori si suma donata in suma totala disponibila. Fiecare achizitie, donatie facuta de noi, factura, etc vor fi si ele disponibile pe site. In acest fel vom putea toti controla si urmari banii donati, de la inceput pana la sfarsit.

Alatura-te echipei. Trimite-ne un rezumat despre cine esti si cu ce poti ajuta la adresa de email: fondcovid19@gmail.com

Echipa / parteneri:


Dr. Mihail Pautov

ARCHBPTH – Asociatia Romana de Chirurgie HepatoBilioPancreatica si Transplant Hepatica

SSCR – Societatea Studenţească de Chirurgie din România

ASIM – Asociatia Studentilor pentru Inovatie in Medicina

Caravana cu Medici

Daniela Zanfira – grafica si logistica

Marius Banu – suport IT

Alina Marinescu – ilustrator

Ioana Ticu – contabilitate si logistica

Andreea Idu – Voluntar

Denis Stoica – SSCR

Parteneri:

Doneaza prin Paypal

Doneaza in "Fondul de prim ajutor." Poti alege mai multe pachete in valoare de 10$ fiecare.

$10.00

Leave a Reply